twitter-logo[1]De AIVD is een onderzoek gestart naar het computergebruik van PVV-frontman Geert Wilders. Volgens een lek binnen de PVV-fratie zou Geert Wilders duizenden Tweets de wereld in gezonden vanaf een onbeveiligde privé computer. Het is volgens de AIVD nog niet bekend of er in de Tweets ook geheime informatie is doorgegeven aan partijgenoten, maar mogelijk is ook de Israëlische Mossad betrokken bij deze mogelijke spionage.

Wilders zelf heeft gisterenavond ieen persverklaring te kennen gegeven zich van geen kwaad bewust te zijn en heeft het over een vooropgezette hetze tegen de PVV. “Ik heb nooit bewust een Tweet verstuurd vanaf een privé computer. Sterker nog, ik héb niet eens een privé computer. Daarbij is iedere Tweet gedaan als onderdeel van mijn verkiezingscampagne, dus is een onder zoek door de AIVD ook totale nonsense. De discussie over mijn Tweets behoort thuis in het parlement. Ik ben dan ook voor minder, minder onderzoek naar mijn Twitter-gedrag.”, aldus de PVV-voorman.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better