BrievenbusRockband De Staat heeft, naar nu bekend is geworden, een brievenbus aangevraagd in Amsterdam. De band heeft dit geaan vanwege de vele financiële voordelen die een brievenbus in Amsterdam zou  hebben. “We kregen de tip door van onze goede vriend Bono Vox”, zegt frontman Torre Florim, “Die heeft met U2 ook al jaren lang een brievenbusfirma in Amsterdam, en ook de Rolling Stones zouden een brievenbus hebben aan de Herengracht in onze hoofdstad.”

U2 en de Rolling Stones hebben al vele jaren een B.V. in Amsterdam, waar hun muziekrechten zijn ondergebracht. De Staat heeft in hetzelfde pand nu ook een brievenbus aangevraagd. “Nu we sinds kort een miljoenenband zijn geworden, moeten we alles natuurlijk wel goed wegzetten”, geeft Florim aan, “Als we van die subsidie dadelijk nog eens te veel belasting moeten gaan afdragen, houden we zo weinig over dat we wellicht ook nog moeten gaan werken voor ons geld. Dat is natuurlijk niet de bedoeling als De Staat zijnde.”

De brievenbusfirma van De Staat staat nu aangevraagd op hetzelfde adres waar naast de Rolling Stones en U2 nog vele tientallen brievenbusfirma’s staan geregistreerd, waaroner veel lege holdings en lege B.V.’s.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better