De finale van het SuperBowlingtournooi tussen het team van Café Ome Joop en Bowlingteam Grijp ze bij d’r ballen, heeft afgelopen weekend vele miljoenen kijkers getrokken op televisie. In de eindstrijd was het team van Café Ome Joop met een verschil van drie strikes te sterk voor het bezoekende team uit Groningen. Het was voor het studententeam uit Groningen, verbonden aan studentenclub Vinidat, de eerste keer dat het team de finale behaalde.

In de rust, de beroemde Halftimeshow, traden in Bowlingcentrum The Flying Pin Ups verschillende artiesten op. Hoogtepunt waar iedereen naar uitgekeken had, was het optreden van Zanger Rinus, die in duet met Rapper Sjors de handen op elkaar kreeg. Tijdens de show van Rinus, die voor dee gelegenheid begeleid werd door het voltallige orkest van de Jostiband, werd voor het eerst confetti gebruikt, iets wat door de Bowling authoriteiten de afgelopen jaren was verboden.

Voorafgaande de SuperBowling werd het volkslied ten gehoren gebracht door Willeke Alberti, die toch aanwezig was omdat haar zoon Johnny de rest van de artiesten had meegenomen.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better