PAOKfc_main_logo1Ajax speelt vanavond zijn eerste wedstrijd in de voorrondes van de Champions League dit seizoen tegen het Griekse PAOK. De Grieken kunnen tijdens de wedstrijd gebruik maken van de steun van in totaal 16 miljoen Nederlandse Fans. “We nemen zelf maar 2,5 duizend fans mee uit Griekenland”, aldus de persvoorlichter van PAOK, “Maar gelukkig hebben we in Nederland ook nog 16 miljoen fans. Alleen in de regio Amsterdam hebben we amper fans zitten, maar vanuit de rest van het land krijgt ons team enorm veel steunbetuigingen.”

Voor Ajax is de wedstrijd er een waar al weken naar toe geleefd wordt. “We hebben de afgelopen flink geoefend met verliezen, dus we zijn er helemaal klaar voor”, aldus trainer Peter Bosz, “Onze beste eigen jeugdspeler, Riechedly Bazoer, hebben we de afgelopen weken flink laten werken, dus die hebben we voor vanavond rust gegeven. Bazoer wilde per sé winnen en dan kan je zo’n jongen beter rust geven. Dan is ‘ie er gewoon nog niet aan toe om met het grote Ajax te mogen verliezen. We moeten toch gehoor geven aan de wens van zo’n 16 miljoen Nederlanders die achter PAOK staan.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better