GordonGordon is aangeklaagd wegens terrorisme. Dat heeft zijn management gisteren bekend gemaakt. “Van de AIDV kregen wij een brief waarin staat dat ‘De heer Gordon Heuckeroth een gevaar is voor Nederland. De muziek van Gordon zou iedere keer weer een grote aanslag zijn op het gehoor van de Nederlanders. Door het openbaren van zijn muziek wordt het Nederlandse volk ernstig ondermijnd.’ “, aldus het management van de zanger. Mocht Gordon door de rechtbank worden veroordeeld voor terrorisme, zou de 48-jarige Heuckeroth mogelijk nooit meer mogen optreden. Dit in het belang van het complete Nederlandse volk.

Premier Mark Rutte heeft in een verklaring laten weten blij te zijn met de aanklacht. “Ik wil de AIVD dan ook prijzen om haar daadkrachtige optreden. De gehele Staat der Nederlanden is uiteindelijk slachtoffer geworden van deze laffe golf van terreuraanslagen die Dhr. Heuckeroth via zijn muziek over ons volk heeft uitgestort.”

Foto (c) Sjaak Peppel

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better