Fleur AgemaFleur Agema wordt eenmalig hoofdredactrice van het modemagazine ELLE. Dat heeft het magazine vanmorgen bekend gemaakt. Naar verluid komt de ELLE-editie met Agema begin november in de winkels. Met Agema als hoofdredactrice hoopt uitgever Hachette Filipacchi Media de oplage weer iets te verhogen, aangezien het blad al jaren te maken heeft met sterk teruglopende verkoopcijfers.

ELLE heeft gekozen voor Fleur Agema, vanwege haar uitgesproken mening op het gebied van mode. “Als je de afgelopen jaren bekijkt heeft Fleur het met grote regelmaat over de kledingkeuze van de vrouw”, geeft vaste hoofdredactrice Cécile Narinx aan, “Onze redactie is altijd op zoek naar gasthoofdredactrices met een uitgesproken persoonlijke smaak. Agema is daar een goed voorbeeld van. Persoonlijk heb ik Fleur nog niet ontmoet, maar naar verluid heeft zijn een uitgesproken voorkeur voor de burka, de chador, de hidjab en de niqab, zo las ik op haar Twitter-account.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better