Peter_BoszPeter Bosz gaat meedoen aan het populaire televisie programma Wie is de Mol? De huidige Ajax-trainer is volgens de producent van het programma uiteindelijk de perfecte kandidaat: “We hebben al jaren contact met Bosz. Hij gaf zelf aan dat hij graag mee wilde doen en De Mol wilde zijn. Wij twijfelden echter aan zijn kwaliteiten, maar in de afgelopen weken heeft Peter duidelijk laten zien dat hij voldoet aan alle kwaliteiten die een echte mol in zich moet hebben.”

Over de tijd die Peter Bosz kwijt zou zijn met het programma zou in eerste instantie nog gesproken zijn et de clubleiding van Ajax, maar Bosz heeft de producent van Wie is de Mol? verzekerd genoeg tijd te hebben voor de opnames, die begin september starten. “Tegen die tijd verwacht ik dat ik bij Ajax al wel door de mand ben gevallen”, aldus Bosz, “als ze min contract begin september nog niet hebben ontbonden, stap ik zelf wel op. In dat geval ga ik het spel winnen, want ben ik gewoon de perfecte mol.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better