BpJeA3LIEAAtzTcYanicke Agnes is weer vrijgezel! De Event Planning Manager uit Breda heeft na drie jaar een punt achter de relatie met DJ Hardwell gezet. Volgens Yanicke was het door het drukke werk als Event Planning Manager gewoon niet vol te houden een relatie te onderhouden met Hardwell. “Uiteindelijk ging het gewoon niet”,  aldus Yanicke, “mijn familie snapte het al niet. Ik had een goede baan als Event Planning Manager, en hij was maar een simpele plaatjesdraaier. Na 2,5 jaar kwam ik er achter dat hij zelfs een schuilnaam gebruikte en gewoon Robbert van de Corput heet in plaats van Hardwell. Tsja, dat is zo’n ordinaire naam, daar knapte ik gewoon op af.”

“Uiteindelijk hadden we gewoon andere interesses ook. Ik hou van lange wandelingen, shoppen en drinken, en hij wilde alleen maar reizen en naar muziek luisteren. Zelfs als we aan het wandelen waren zat ie alleen maar op z’n telefoon muziek te luisteren. Daar knapt een vrouw gewoon op af.”

Foto: Twitter

 

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better