Geert WildersHet Twitter account van PVV frontman Geert Wilders is gehackt. Dat blijkt uit tweets die de afgelopen dagen vanaf het account werden verstuurd. Wilders kan niet meer in zijn eigen account; het account geen tweets meer de wereld in, die doorgaans bij de PVV-leider zouden passen. Zo zijn er op het Twitter-account nog geen tweets verschenen over de terroritische aanslag in München, afgelopen vrijdag. Normaal gesproken is juist de PVV frontman de eerste die na een terroristische aanslag een bericht op Twitter zet om zijn afschuw te tonen en de dader enorm af te kraken. Bij de terreuraanslag in München is dat tot op heden nog iet gebeurd. Dit is uiteindelijk het overduidelijke bewijs dat het account van Wilders is gehackt.

De redactie van Presszine heeft Geert Wilders om een reactie gevraagd, maar is nog steeds in afwachting op een reactie via Twitter.

Foto (c) Metropolico.org

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better