KRO spoorloosHet team van KRO-NCRV-programma Spoorloos heeft afgelopen week een ontvoering in het Zuid-Amerikaanse land Colombia opgelost. Spoorloos-presentator Derk Bolt en zijn cameraman Eugenio Follender waren naar het land afgereist en na een ontvoering konden ze deze morgen melden de ontvoering van de twee mannen naar goed gebruik te hebben opgelost. “We hebben het ditmaal weer tot een goed einde gebracht”, aldus Bolt, “en gelukkig hebben we Peter R. de Vries wederom niet hoeven in te schakelen.”

Bolt en Follender zijn van plan de komende tijd meer ontvoeringen over de wereld op te lossen. “We reizen binnenkort naar Syrië, Iran en de Verenigde Staten. Op het moment zijn daar geen Nederlanders bekend die zouden zijn ontvoerd, maar daar werken we natuurlijk graag aan mee.”, verklaart Bolt. Het programma is deze week met stip binnen gekomen om de eerste plaats van de kijkcijfer top 10.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better