Janet Yellen, voorzitter van de Federal Reserve in de Verenigde Staten, heeft aangekondigd binnenkort met een bankbiljet van 100.000 dollar te komen. Het besluit is volgens Yellen genomen door president Donald Trump, die het biljet een goede aanvulling zou vinden op de gangbare biljetten in het land. Volgens Yellen zou president Trump op het biljet hebben aangedrongen met als reden de huidige biljetten (1, 2, 5, 10, 20, 50 en 100 dollar) van te weinig waarde te vinden.

Het 10.000 dollar biljet zou worden voorzien van een portretfoto van Donald Trump zelf en zou in plaats van de bekende groene zegel, een zegel krijgen met echt bladgoud. Volgens Trump zou het biljet een goede aanvulling zijn voor blanke heterosexuele niet Islamitische Amerikanen zonder strafblad, die met het biljet gemakkelijk meerdere wapens zouden kunnen kopen.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better