Sylvana Simons

Foto (c) Marc van der Chijs

Zojuist bereikte onze redactie het bericht dat Sylvana Simons mogelijk zou zijn overleden. De tipgever zou tot dit conclusie gekomen zijn, nadat er na 6 december niets meer van Simons zou zijn vernomen. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten waren tot die dag in het land, waarbij Sylvana het hoogste woord had, maar nadat deze goedheiligman en zijn vriendelijke helpers het land zijn uitgevlucht, lijkt het alsof mevrouw Simons niet meer bestaat.

Het is voor onze redactie dan ook de vraag of Sylvana Simons nog in leven is, aangezien het ondenkbaar is dat zij Zwarte Piet na 6 december geen racisme meer zou vinden en opeens haar mond zou houden. Het standpunt dat het haar alleen maar te doen zou zijn om een kinderfeest te verstoren, vinden tegenstanders van Zwarte Piet onzin, waardoor het er op lijkt dat Sylvana Simons echt is overleden. Zou Simons echter nog wel in leven zijn, is echter wel vrij overduidelijk dat zij Zwarte Piet alleen racisme vind in de Sinterklaastijd, waarbij het gerucht, dat hat haar puur gaat om het verstoren van het kinderfeest, is bewezen.

Mogelijk heeft Sylvana Simons samen met de gehele anti-Zwarte Pieten-sekte collectief zelfmoord gepleegd, aangezien er na 6 december geen enkele reactie meer is vernomen van deze sekte.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better