Apple iPhoneApple heeft als eerste nieuws van 2018 bekend gemaakt bij de lancering van de iPhone 9 gebruik te gaan maken van Peer to Peer technologie. Door de technologie hoeven gebruikers geen apps meer te downloaden uit de Apple App Store, maar kunnen gebruikers via de Peer to Peer technologie gebruik maken van apps die reeds zijn geïnstalleerd op andere iPhones. Volgens Apple scheelt dat enorm in opslagruimte, die dan weer gebruikt kan worden voor de opslag van foto’s. In een later stadium gaat Apple ook foto’s van gebruikers scannen en vergelijken met foto’s op iPhones van anderen. Indien een foto grote overeenkomsten vertoont, zal de iPhone zelfstandig één van de twee foto’s verwijderen en via Peer to Peer doorlinken naar de foto op de andere iPhone. Zo kan nog meer opslagruimte worden bespaard.

“De Peer to Peer technologie is een fantastische nieuwe vinding door het team van Apple”, zo staat te lezen in een persverklaring van het bedrijf, “Door gebruik te maken van de Peer to Peer technologie zal een revolutie plaatsvinden, waardoor de iPhone een grote voorsprong zal nemen op Android gebruikers.”

Wanneer de iPhone 9 in de winkels zal liggen is nog niet bekend.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better