YouTube-logo-full_colorDe Brabantse gemeente Deurne is op zoek naar een eigen treitervlogger. Dit in navolging van de treitervlogger Ismail Ilgun uit Zaandam, die de Noord-Hollandse gemeente goed op de kaart heeft weten te zetten. “Voordat Ilgun in het nieuws kwam, was iedereen Zaandam eigenlijk vergeten”, aldus wethouder Marinus Biemans van Vrijetijds economie in Deurne, “Doordat er in heel Deurne totaal niets te doen is, zijn we nu op zoek naar iemand die Deurne weer op de kaart kan zetten.”

Volgens de wethouder is met op zoek naar een jongeman, bij voorkeur van buitenlandse afkomst, met maximaal 2 maanden ervaring op vloggebied, die in opdracht van de gemeente de Burgemeester en enkele gemeenteraadsleden wil bespotten en beschimpen. “De opdracht wordt uitbesteedt in samenwerking met de politie Deurne, zodat het adres van de vlogger op tijd in handen zal zijn van de politie. Het moet natuurlijk niet uit de hand lopen.”, aldus Biemans.

Geïnteresseerde vloggers kunnen zich aanmelden via info@deurne.nl

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better