jan SmitZanger Jan Smit is door enkele fans afgelopen week beschuldigd van playbacken. Volgens de fans zou Smit net als destijds bij Milli Vanilli het geval was, de stem worden ingezongen door een andere zanger. “Als je gaat vergelijken tussen zijn eerste hit ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’ uit 1997 en zijn laatste hit ’20’, dat hij uitbracht vanwege zijn 19-jarige jubileum als zanger, dan hoor je gewoon het verschil”, zegt Marleen Sopbroek uit Appelscha, “Er zit gewoon zo’n groot verschil tussen de stemmen dat het gewoon niet zo kan zijn dat dit nu de stem van Smit is.”

Volgens experts die zich nu over de zaak buigen, is er een grote kans dat Sopbroek en haar vriendinnen gelijk hebben, en de populaire zanger zich inderdaad zou laten inzingen door een andere stem op band. In dat geval zou Jan Smit waarschijnlijk al sinds 2005 gebruik maken van een achtergrondzanger die zijn stem inzingt.

Foto (c) Martijn Kleingeerts

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better