Koreaans restaurant Seoul Garden in Eindhoven start binnenkort met een eigen hondenopvang onder de naam Doggie Heaven. De hond is een gewaardeerd dier in Zuid-Korea en toen restauranthoudster Annie Kim iets terug wilde doen voor de maatschappij was het logisch om een hondenopvang te beginnen. Alle honden zijn welkom en de afgifte vindt met de grootste discretie plaats bij de achterdeur van het restaurant. Doggie Heaven geeft duidelijk aan wat de kwaliteit is van de opvang: “Wij geven ze de hemel en zorgen dat nog veel mensen van hen kunnen genieten.”
Seoul Garden is vooral bekend om de heerlijke bosintang, een traditionele soep met vlees en groenten. In Korea wordt er traditioneel hondenvlees voor de bosintang gebruik maar aangezien dat hier verboden is maakt Seoul Garden gebruik van een geheim ingrediënt.
De prijs van de speciale bosintang zou gaan afhangen van de dagprijs en beschikbaarheid van de ingrediënten.
Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better