Pegida voorman Ed ‘Der Holländer’ Wagensveld blijkt al 30 jaar moslim te zijn, aldus een jeugdvriend. Wagensveld was naar verluid als knaap van rond de 20 verliefd op de Almelose schone Alysha Al-Zabroudi, dochter van een Arabische wetenschapper verbonden aan het Ultra Centrifuge project.

Van haar streng islamitische ouders mocht Alysha echter niet omgaan met Wagensveld omdat deze geen moslim was en bovendien beneden haar stand. Nadat Ed Wagensveld zich tot moslim had laten bekeren volgde de ultieme vernedering omdat Alysha zelf hem niet zag zitten, een obstakel waar hij niet op had gerekend. Vernederd en verstoten door zijn eigen gereformeerde familie besloot Wagensveld om te emigreren. In zijn nieuwe Heimat kon Ed ‘Der Holländer’ met een schone lei beginnen en zich zelfs ontwikkelen tot steunpilaar van de anti-islam beweging Pegida.

Vanuit de gevangenis in Duitsland, waar hij een straf uitzit wegens belastingontduiking, laat Wagensveld weten dat zijn gebroken hart niets te maken heeft met zijn haat voor de islam en dat zijn geloof een privé aangelegenheid is.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better