doel, strafschop, voetbal penalty, PSV, Adam MaherHij speelt al weken niet maar toch was Adam Maher van grote waarde woensdagavond voor PSV. Het was namelijk de middenvelder die PSV een uitverkocht huis bezorgde. “Toen we aan Maher vroegen of hij het laatste kaartje wilde kopen, hoefde hij geen seconde na te denken”, aldus Peter Rovers, manager Marketing, Media en Commercie van de Eindhovense Club. “Dat we sinds Berry van Aerle weer een speler hebben met echt hart voor de club, is een goede zaak voor PSV. We gaan binnenkort ook om tafel om het over zijn contributie te hebben”.

Reactie Adam Maher

De speler zelf reageerde erg koeltjes. “Binnenkort ga ik mijn vrijgekomen tijd nuttig besteden als postbode. Het is logisch om dan ook te gaan betalen als je af en toe mee wilt trainen. Ik hoef ook niet weg voorlopig”. PSV speelde in eigen huis uiteindelijk doelpuntloos gelijk tegen de Spaanse topclub.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better