pvv[1]Geert Wilders heeft vrijdagmorgen een brief gestuurd naar enkele honderden asielzoekers in verschillende AZC’s door het land. In de brief roept het PVV-lid de asielzoekers op om enkele relletjes te veroorzaken. In ruil daarvoor heeft Wilders hen een vakantie naar een tropische bestemming toegezegd. Bij de brief zat reeds een enkeltje naar een land naar keuze, het retourticket zou volgens Wilders achteraf worden toegezonden.

Een woordvoerder van Geert Wilders geeft als verklaring dat de oproep is gedaan omdat de door Wilders beloofde rellen en verkrachtingen uitblijven. “Dit is natuurlijk niet te verkopen naar Henk en Ingrid”, aldus zijn woordvoerder, “De PVV heeft natuurlijk altijd gewaarschuwd voor de Islaminvasie en de problemen die er van zouden komen, maar nu die problemen extreem mee blijken te vallen en bij veel AZC’s compleet weg blijven, zien wij onze zetels in de prognose weer dalende.”

De door de PVV aangekondigde rellen, Islamisering van Nederland, de Sharia-wetgeving en aanrandingen, blijven vergeleken met de rellen door PVV-aanhangers bij protesten tegen AZC’s ver achter. Als verklaring geeft de PVV aan dat de extreem-rechtse relschoppers door de PVV zijn ingehuurd om een beetje water op het vuur te gooien. “We moeten die asielzoekers natuurlijk wel het voorbeeld geven, anders weten ze nooit dat dat in Nederland heel normaal is.”

Geert Wilders reageerde zelf via Twitter: “Asielzoekers willen weer eens niet meewerken. Moest ze weer eens aansturen. #rellen #rotzooischoppers #oprotten”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better