Ahold_logo[1]De directie van Ahold heeft haar ontslag aangeboden naar aanleiding van de aanslagen in Brussel. Donderdag werd bekend dat een van de terroristen van de aanslag enkele jaren geleden door Turkije is uitgezet naar Nederland, waarop de positie van Rutte volgens de PVV onhoudbaar is te worden.

In het vervolg daarop heeft Ahold-topman Dirk van Stijn de veiligheidsbanden van de Albert Hein filialen in de grens streek laten terugkijken, waarbij enkele bezoeken van Ibrahim El Bakraoui aan het filiaal in Roosendaal aan het licht zijn gekomen. “In de periode na zijn aankomst in Nederland heeft El Bakraoui tot tweemaal toe een van onze supermarkten in Roosendaal bezocht”, bekent Van Stijn,  daarbij is geconstateerd dat El Bakraoui een kilo zure pruimen,  een half bruin brood en een zakje drop heeft aangeschaft. Bij ons, dus wij kunnen niets anders dan de wens van het volk respecteren en af te reden.”

Naar aanleiding van het aftreden van de Ahold-directie hebben ook de directies van de NS, Connexion en de burgemeesters van Roosendaal, Breda en Alphen-Chaam laten weten hun positie ter discussie te stellen. “El Bakraoui is tenslotte ook een keer met de auto in Alphen-Chaam gesignaleerd, waardoor mijn positie onhoudbaar is geworden.”, aldus de burgemeester van Alphen-Chaam.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better