Logo_ParadigitComputers_staand_RGBComputerketen Paradigit is vandaag begonnen met een enorme terugroepactie om op deze wijze haar klanten terug te roepen naar de winkels. De actie is bedoeld om meer klanten naar de winkels te trekken, en de februari aangekondigde doorstart rendabel te maken. “We hebben de prijzen al flink moeten verhogen”, aldus woordvoerder Gerard Reijnders van Paradigit, “Dit om nog een klein beetje rendabel te blijven.” De keten verkoopt nu goedkope laptopmuizen voor minimaal 30 euro, waar de concurrentie ze voor minder dan 10 euro aanbiedt.

Ook is de computerketen definitief overgestapt op digitale facturen. “Nee, dat is niet om koten te besparen, een papieren bonnetje kost in feite geen drol. Maar we bouwen zo een enorm bestand op van emailadressen, die we inmiddels al gebruiken om ongevraagd mensen te bestoken met spam en deze mailadressen ook door te verkopen. Dat levert op man!”

Om uiteindelijk nog rendabeler te kunnen opereren is de keten uiteindelijk vandaag een terugroepactie gestart, onder de noemen: Kom terug!

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better