football-472040_960_720[1]Een openbaring voor een groep Ajax-fans bij de wedstrijd Heerenveen – Ajax (#heeaja): Voor het eerst in jaren heeft de groep fans het einde van de wedstrijd meegemaakt. Door de verplichting na afloop van de wedstrijd in het uitvak te wachten, was het niet mogelijk om voortijdig de tribunes te verlaten. “Ik wist niet wat me gebeurde”, aldus een Ajax-fan die onbekend wil blijven, “Het bleek opeens dat een voetbalwedstrijd gewoon 90 minuten duurde! Ik dacht dat dat iets was uit de geschiedenisboeken, maar het is echt!”

De wedstrijd, die in een 0-2 eindstand eindigde in het voordeel van de Amsterdammers, was voor velen de eerste wedstrijd in tijden die tot het eind werd afgekeken. “Ja, normaal zijn we na 85 minuten al weg, kunnen we nog op tijd in de kroeg zitten, maar nu zien we ook een keer de laatste minuten. Eigenlijk best geinig…”

Wat de reden is voor het structureel voor het einde van de wedstrijd al weglopen van het Ajax-publiek is niet bekend.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better