Man en vrouw, mensenFrank en Miranda Janssen uit Velp hebben basisscholen in de de regio aangeschreven om mee te denken voor een naam van hun ongeboren zoontje. De ouders in spé kunnen het mar niet eens worden over een naam voor hun binnenkort ter wereld komende spruit. “We zagen pasgeleden een actie van Ouwehands Dierenpark waarin ze aan schoolkinderen vroegen om mee te denken voor een naam voor een nieuwgeboren zebra”, zegt Miranda, “dat bracht ons aan het denken. Nu gaan we dus kijken of de kinderen in Velp een leuke naam weten te verzinnen.”

“Miranda is eind augustus uitgerekend, dus gaan we half augustus uit de inzendingen een naam kiezen”, vult Frank aan, “We zullen alle inzendingen in een oude melkbus stoppen en dan blindelings een naam trekken, die het gaat worden.” Onder de reeds ingezonden namen zitten namen als Krulletje, Poekie, Dumdum en Snollebol. Reacties onderaan dit artikel zullen worden meegenomen door Frank en Miranda.

 

Share

Related Post

2 reacties

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better