Christiano RonaldoVolgens de laatste geruchten zou niemand minder dan Christiano Ronaldo binnenkort een contract tekenen bij Ajax Amsterdam. Onbevestigde bronnen op Twitter hebben de voetballer de afgelopen dagen enkele malen in Amsterdam hebben gespot, waarbij ook de Duitse topspits Mario Gómez en Mario Balotelli gesignaleerd zouden zijn. Volgens Spaanse kranten zou Christiano Ronaldo slechts een weekendje Amsterdam heben gedaan, maar fans van de Amsterdamse club weten inmiddels 100% zeker dat de aanvaller naar Ajax komt.

“Logisch, want zo’n jongen wil ook wel eens een stapje hoger”, aldus een woordvoerder van de club, “Een logische keus dan als hij naar Ajax komt. We zijn in 2014 toch landskampioen geworden in Nederland. Dat kan hij met Real Madrid niet zeggen die zijn al 4 jaar geen kampioen meer geweest.”

Foto (c) Nima Sareh

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better