skyMusicalproducent Robin de Levita wil de in Nederland geflopte musical Sky verkopen aan het buitenland. De Levita weet zeker dat er in het buitenland wel animo is voor het flutverhaal. Daarom heeft de producent, die heilig gelooft in de musical rond de muziek van Marco Borsato, de musical aangeboeden op Ebay. “Ok, we moeten eerlijk zijn, Nederland is natuurlijk een beetje Borsato-moe, maar in het buitenland heeft hij nog nooit een hit gehad”, aldus Robin de Levita, “Daarom verwacht ik dat het buitenland wel warm loopt voor iets nieuws. Wees eerlijk, de naam van Marco Borsato is natuurlijk mega, ook in het buitenland. Ik gok minimaal op 3 jaar West End en 4 jaar Broadway.”

In Nederland werd na 12 weken de stekker al uit de musical getrokken. Het publiek liep niet warm voor Sky, en de kritieken in de pers logen er niet om. “Goed, het verhaal trok inderdaad op niets en de muziek van Borsato was te slecht voor woorden”, geeft De Levita schoorvoetend toe, “Maar in het buitenland spreken ze geen Nederlands, dus daar hebben ze die recensies niet gelezen, die geloven gewoon wat ik ze vertel.”

De advertentie op Ebay staat nu na drie dagen nog steeds niet hoger dan het openingsbod van 10 euro, gedaan door Marco Borsato, die desgevraagd toegaf een foutje gemaakt te hebben met het in zijn ogen veel te hoge bod.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better