De Amerikaanse president Donald Trump heeft aangekondigd het beroemde monument in South Dakota, Mount Rushmore, aan te gaan passen. Volgens Trump is het monument, waar vier van de beste Amerikaanse presidenten ooit in de rotsen zijn uitgehouwen, niet meer actueel. Volgens de president is het altijd zo geweest dat de vier beste presidenten ooit in de rotsformatie staan. Volgens Donald Trump is het daarom logisch dat de formatie van George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt en Abraham Lincoln wordt aangepast tot een viergezicht van George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln en Donald Trump.

Wanneer de verbouwing gaat beginnen is nog niet bekend.

Foto (c) Dean Franklin

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better