De Amerikaanse president Donald Trump heeft het plan ingediend om Indianen vanaf 2019 te gaan deporteren naar India. Dat is uitgelekt via een memo aan Fox News. Door de deportatie wil Trump een start maken met het uitzetten van allochtonen. “Let’s make America great again!”, aldus Trump op de vraag wat de reden achter de deportatie is. Volgens de Amerikaanse president moet het afgelopen zijn met de gruwelijke terroristische aanslagen door Indianen. “Door de eeuwen heen hebben Indianen veel slachtoffers gemaakt onder de pioniers die Amerika groot hebben willen maken. De kans dat de volgende aanslag door een indiaan is, is gewoon te groot. Dat moeten we voor zijn! Zie de protesten rondom de Dakota Pipeline…. Daar waren zo veel protesten, het is een kwestie van wachten voor die pijpleiding wordt vernield!”

Foto: Gage Skidmore

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better