Marc de Bruijn uit Haaksbergen is er kapot van: Chris Cornell, frontman van Audioslave en Soundgarden is overleden. De superfan van Cornell hoorde het nieuws vanmorgen vroeg en was direct uit het veld geslagen. “Ongelofelijk”, aldus De Bruijn, “Anderhalf jaar geleden was ik nog superfan van Motörhead, overleed Lemmy plotseling. Uiteindelijk ben ik fan geworden van David Bowie. Kocht al zn platen, luisterde ik de hele dag naar Bowie’s muziek. Na David’s overlijden was ik kapot. Gelukkig vond ik troost in de muziek van Prince, maar na enkele maanden naar Prince te hebben geluisterd, ben ik verplicht fan geworden van Chris Cornell. Ik draaide z’n platen, bezocht concerten en droeg z’n t-shirts….”

De superfan is er op het moment zo kapot van dat hij op de vraag van de redactie om enkele nummers te noemen van Bowie, Lemmy, Prince of Cornell even geen antwoord kon geven.

Foto (c) Andreas Eldh

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better