aardeEen groep wetenschappers in Ontario heeft sporen gevonden, die aantonen dat er 5 miljard jaar geleden reeds leven op aarde was. De ontdekking is een van de meest opzienbarendste ontdekkingen, zeker omdat de aarde zelf slechts 4,5 miljard jaar oud is. De ontdekking is echter bevestigd voor onderzoekers aan het wetenschappelijk instituut in het Duitse Oppenheim.

“Het lijkt misschien vreemd, maar aangezien onze instituten met vrij zinloos werk toch telkens meer subsidie nodig hebben, moeten we om de zoveel tijd wel een opzienbarende ontdekking doen”, aldus Alexandra Witze van het instituut, ”Aangezien bij de vorige aankondiging al werd aangekondigd dat er 3,95 miljard jaar geleden leven op aarde mogelijk was, moesten we daar nu overheen.” Haar collega, Stephan Lügner, bevestigt de theorie: “Als je nu aankomt met een ontdekking dat er 2 miljard jaar geleden leven mogelijk was, is het geen nieuws meer. En zonder nieuws raken wij vergeten, en verliezen we onze subsidie.”

Het instituut heeft voor het komende jaar de gevraagde 5 miljoen dollar aan subsidie inmiddels toegewezen gekregen.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better