Het Klokgebouw in Eindhoven, voormalig Philips kantoorruimte en tegenwoordig veelvuldig gebruikt voor concerten, wordt verzet. Dit weekend zal het Klokgebouw worden verzet naar het Stadhuisplein, iets verderop in de stad. Volgens een woordvoerder van de gemeente Eindhoven is de verhuizing voor een paar maanden. “Nu de wintertijd dit weekend ingaat, worden alle klokken verzet. De gemeente Eindhoven zat al jaren in haar maag met het beroemde Klokgebouw. Dit hopen we met de tijdelijke verhuizing op te lossen. Bijkomend voordeel zal zijn dat het kampioensfeest van PSV, halverwege maart, overdekt kan plaats vinden.” Eind maart 2018 wordt het Klokgebouw weer voor een half jaar op de huidige plek worden gezet.

Volgens de planning gaat de verplaatsing twee tot drie uur in beslag nemen.

Originele foto: Peter Beekmans, CC 2.0

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better