verbodTerwijl de Goedheiligman zo ongeveer weer in Spanje zit, is de discussie over Zwarte Piet nog steeds aan de gang. PressZine kwam echter achter de plannenvan de actiegroepen die Zwarte Piet willen veranderen. Het gaat hen, zo blijkt, niet alleen om Zwarte Piet!

Volgens geheime documenten, die onze redactie in bezit heeft gekregen, willen de actiegroepen verder dan ooit tevoren. Door de jaren heen is Zwarte Piet al met grote regelmaat aangepast op verzoek van de tegenstanders van Zwarte Piet. Het bleek echter nooit genoeg, en de vraag rees dan ook waar het zou stoppen. Wij vonden de onderstaande plannen…

2017: Zwarte Piet omvormen tot Roetveegpieten.
2018: Roetveegpieten aanpassen tot lichtgrijze Pieten, om de schoorsteenbranche tegemoet te komen.
2019: Lichtgrijze Pieten aanpassen tot Witte Pieten, om de Grijze Wolven niet voor de kop te stoten.
2020: Kleding van de Pieten aanpassen tot een joggingpak, aangezien de kleding van Piet in Bangladesh en India wordt gemaakt, aldus Silvana Simons.
2021: In verband met de athletiekwereld worden joggingpakken verboden en moeten de Witte Pieten in witte overals lopen.
2022: In verband met de veiligheid in de sneeuw, worden witte pakken verboden en dienen ze naakt rond te lopen.
2023: Omdat naakte mannen en kleine kinderen niet samengaan , worden de Naakte Pieten verboden door justitie. Pieten worden compleet afgeschaft.
2024: Sinterklaas krijgt bezoek van Silvana Simons van de arbeidsinspectie in verband met overwerk omdat hij nu alles in zijn eentje moet doen.
2025: Slechts 10% van de kinderen in Nederland krijgt met Sinterklaas nog bezoek van de Sint, vanwege voorzorgsmaatregelen tegen overwerk.
2026: 90% van de Kinderen worden voortaan bezocht door de Kerstman in plaats van de Sint.
2027: Kinderen geloven meer in de Kerstman in plaats van Sinterklaas, aangezien scholen Sinterklaar vervangen door een bezoek door de Kerstman.
2028: Sinterklaas wordt nog slechts in kleine gemeenschappen gevierd, zonder Pieten. De Sint wordt hierbij geholpen door ouders, waarbij ook de laatste kinderen een dikke vinger opsteken naar de Sint.
2029: De Kerstman wordt ontdaan van zijn elfjes, vanwege klachten van de Nederlandse bond van mensen met dwerggroei, waar Silvana Simons beschermvrouw van is.
2030: De Kerstman wordt vervangen door de Paashaas.
2031: De Paashaas wordt verboden door Marianne Thieme van de Partij voor de Kleine schattige beestjes (de Nieuwe naam van de Bond voor de Dieren, aangezien deze niet meer mocht van de vakvereniging voor slagers). Silvana Simons heeft zich hierbij beschikbaar gesteld voor de aankomende verkiezingen.
2032: Er komt een verbod op het vieren van de verjaardag, aangezien verjaardagen vaak gepaard gaan met feest en een biertje, en dat mag niet van Silvana Simons van de bond tegen alcoholmisbruik.
2033: Silvana Simons verhuist naar een ander land, omdat er in Nederland niets meer is om tegen te protesteren.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better