In Amsterdam dreigt sluiting van de viswinkel van een Helmondse ondernemer. De reden zou zijn dat het concept te toeristisch is maar PressZine is achter de werkelijke reden gekomen. De Eindhovense cabaretier Theo Maasen blijkt er achter te zitten. Het is algemeen bekend dat de heer Maassen graag grapjes maakt ten koste van Helmonders en dat juist die Helmonders de slimste inwoners van Nederland blijken te zijn zit hem niet lekker.

Naar blijkt heeft dhr. Maassen burgemeester Van Aertsen gechanteerd, zodat deze zich gedwongen zag mee te doen. Theo Maassen blijkt over informatie te beschikken dat Philip Cocu sinds 1 mei op de loonlijst van Ajax staat als technisch consultant en hij heeft gedreigd dit openbaar te maken. In een poging het laatste restje van Ajax’ reputatie te reden heeft het bestuur druk uitgeoefend op de burgemeester om de Helmonders een hak te zetten.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better