Afgelopen week werd het politieke nieuws gedomineerd door de verboden relatie van twee kamerleden van Groen Links. Het is echter niet het laatste relatienieuws uit de politiek. De heer Peter Buurman, een kennis van een familielid van onze premier, bevestigt dat Mark Rutte eindelijk een relatie heeft en wel met een Arabische schone, ene Jasmina Sambac.

Mark Rutte schijnt tot over zijn oren verliefd en kan over niets anders meer praten. Volgens ingewijden kent het tweetal elkaar al enkele jaren. Rutte zou haar voor het eerst hebben gezien via een fotoreportage in het bekende tijdschrift Gardeners World en was meteen onder de indruk van haar schoonheid. Toen hij haar enkele maanden geleden per ongeluk tegen het lijf liep bij de opening van Tuincentrum Coppelmans in Nuenen kon hij haar niet meer uit zijn hoofd zetten en inmiddels is Jasmina, of mijn Jasmijn zoals Mark haar liefkozend noemt, bij hem ingetrokken.

Volgens de heer Buurman heeft de premier recentelijk tijdens een verjaardag honderduit verteld over haar schoonheid, hoe lekker ze ruikt en hoe fijn hij het vind om naast haar op een bankje in zijn tuin te zitten. Ze bracht hem zelfs tot de schier poëtische beschouwing: “Ik zie Jasmijn overal, ze is een zomerbloem die de wereld een stukje mooier maakt.” Hoeveel Rutte heeft betaald voor de Jasmijn is PressZine niet bekend.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better