Feestelijk nieuws: Ziggo monteur Marcel de Groot is afgelopen week officieel ingetrokken bij Ingrid Klerkx. Klerkx kreeg de monteur enkele weken voor het eerst over de vloer toen zijeen nieuw Ziggo abonnement had afgesloten. Het telecombedrijf gaf haar de garantie dat de monteur niet eerder zou vertrekken voor dat de nieuwe abonnee werkend internet opgeleverd kreeg.

Toen na enkele weken nog steeds geen stabiel werkend internet kon worden, besloten de twee definitief samen te gaan wonen. Van een liefdesrelatie is totaal geen sprake, aldus De Groot en Klerkx, maar beiden zien in dat de belofte van Ziggo, dat de monteur niet eerder zal vertrekken, betekende dat de twee voor altijd aan ewlkaar vast zitten. De Groot heeft afgelopen week al zijn spullen laten overkomen en gaat er van uit dat Ziggo zijn salaris zal blijven doorbetalen. PressZine heeft Ziggo om een reactie gevraagd, maar de klantenservice van Ziggo was helaas onbereikbaar.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better