Aankomend weekend moet koploper PSV op bezoek bij de trots van Drenthe, FC Emmen. Ondanks de stand in de eredivisie gaat het een moeilijke wedstrijd worden voor PSV. De Eindhovenaren wonnen nog geen enkel punt ooit in de competitie tegen FC Emmen. Trainer Mark van Bommel is dan ook op zijn hoede voor de sterke aan van van de Drenthenaren. “We praten hier toch om de ploeg die in 2014 Fortuna Sittard met 1-8 heeft verslagen. En Fortuna blijft natuurlijk wel mijn clubje.”, aldus Van Bommel, “En in 2018 werd het zelfs 0-28 in een wedstrijd tegen VV SETA. Goed, dat is dan wel een club die in 2010 van de zesde naar de vijfde klasse amateurs is gepromoveerd, maar het geeft toch wel aan!”

Qua opstelling zal Van Bommel komend weekend beroep moeten doen op zijn sterkte elf. “De afgelopen weken hebben we enorm toegeleefd naar deze pot”, geeft Van Bommel aan, “We hebben spelers als Room, Behich, Isimat-Mirin, Obispo, Rigo, Lundqvist, Thomas, Gutiérrez, Mauro Júnior, Ghakpo en Romero dan ook gespaard de afgelopen weken, zodat we komend weekend met de sterkst mogelijke elf het veld op kunnen.” Insiders geven aan dat Van Bommel zelf ook plaats maakt voor een betere coach op de bank. In het circuit zingt de naam van Reinier Robbemond rond, maar Van Bommel zelf wil daar nog geen reactie op geven. “Geen commentaar,” aldus Van Bommel, “we willen niet te veel weggeven natuurlijk. Wel wil ik aangeven dat we ons niet zullen aanpassen aan de tegenstander.”

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better