En daar stond hij dan: onze nationale held Marco. Hij mocht zich voor de zoveelste keer verantwoorden voor afwijkend gedrag. Dit keer was hij tijdens carnaval als een dronken brulkikker uit de kruiwagen gesprongen om vervolgens zijn volgelopen blaas leeg te druppelen. Druppelen? Jazeker want ook met een heldenstatus kun je behoorlijk last hebben van een weigerachtige prostaat. Wij mannen kennen dat als geen ander. En als er dan ook nog toeschouwers zijn, wordt het probleem alleen maar groter. Je krijgt er geen druppel meer uit. 

Nu heeft Kroon niet alleen last van een druppelende prostaat, hij heeft ook volgens eigen zeggen “een kleintje”. Wij mannen herkennen dat ook. Een kleintje. Maar in het geval van onze Marco valt dat tegen. Je zou van zo’n publiciteitsgeile held verwachten dat hij zich minimaal met een enorm dubbelloops kanon aan het front zou melden. Maar helaas, Kermit de kikker kreeg het niet voor elkaar. Hij toverde niet veel meer dan een druppelend dingetje. En daar moesten de omstanders het mee doen. 
Bijkomende pech voor Marco was dat oom en tante agent ook tot de toeschouwers behoorden en van mening waren dat het gedruppel toch buitenproportioneel was. Aanpakken die handel! Overigens had de vriendin van de druppelaar hem die ochtend nog gewaarschuwd en geadviseerd om het van de majesteit in bruikleen gekregen speldje als piercing door zijn manneke te steken. ‘Dan lijkt het nog wat schat.’ 
Tja, wij mannen kunnen er ondertussen stilletjes om gniffelen. Zo herkenbaar allemaal. We kunnen er wel een column over schrijven.
Tot slot nog een goedbedoelde tip. Beste held, misschien is het beter om in het vervolg een kopstoot in de kroeg uit te delen. Een glas bier met een jenevertje werkt prima. Scheelt veel beeldende uitleg. 
Brompot

Powered by WPeMatico

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better