Frans BauerVolkszanger Frans Bauer brengt komende maand eindelijk een Greatest Hits album uit. “Fans vroegen al jaren om zo’n album en uiteindelijk zei ik vorige kerst tegen ons Mariska, dat we dat dan toch maar eens moesten doen.”, aldus Frans. In samenspraak met de platenmaatschappij is met veel pijn en moeite één hit geselecteerd die volgende maand als Greatest Hit-album zal worden uitgebracht.

Frans zelf is verrukt: “Het is natuurlijk toch een kroon op je werk, zoals mijn tandarts al zei. En het was alweer een tijd geleden dat ik een single-cdtje uit heb gebracht.” Welke single uiteindelijk toch als hit is gekozen, is nog niet bekend, de single zal 2 weken in de platenzaken liggen alvorens door te gaan naar de aanbiedingsbakken bij de Aldi.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better