800px-Voorkant_Grolsch_VesteDedegradatie van FC Twente naar aanleiding van de schandalen in Enschede, hebben de nodige gevolgen voor eredivisie- en Jupiler Leagueclubs. De Telegraaf kwam vandaag met het nieuws dat niet PSV, maar Ajax kampioen zou zijn geworden als de punten van FC Twente niet waren meegerekend. Presszine ging iets verder en kwam er achter dat als de punten van FC Twente sinds 2011 niet meegerekend zouden worden, PSV inderdaad het kampioenschap van het afgelopen seizoen kwijt zou raken aan Ajax, maar Ajax de 4 opeenvolgende kampioenschappen van de laatste jaren ook kwijt zou raken, en wel aan PSV.

Als alle uitslagen van de Enschedeërs waren geschrapt, was niet PSV maar Ajax afgelopen seizoen als kampioen de boeken in gegaan, en PSV in plaats van Ajax in de seizoenen 2011, 2012, 2013 en 2014. Overigens heeft scheidsrechter Makkelie geen van de betreffende wedstrijden van FC Twente in de voorgaande seizoenen gefloten.

Share

Related Post

2
Reageer.

300
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Notify of
Amsterdamn

Bullshit! Seizoen 2011-2012 zou Ajax niet aan PSV afstaan (enige die ik nagekeken heb)

PSValtijd1

Satire jonguh, begrijp je dat nou nog niet…?

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better