Douwe BobZanger Douwe Bob komt voor zijn optreden op Pinkpop met de Volkswagen Kever van zijn moeder naar Limburg. De zanger opent de mainstage op 12 juni. Dat heeft Jan Smeets verklapt op NPO Radio 2. “Eerder werd al bekend gemaakt dat Paul McCartney met zijn vliegtuig naar Landgraaf komt, en in het kader van zinloze informatie om maar een beetje publiciteit te trekken, maken we nu ook het vervoer van Douwe Bob bekend”, aldus de mascotte van het festival dat voor het achtste jaar op rij nog steeds niet uitverkocht is, “We moeten toch wat meer aan promotie doen, dus dan grijp je alles aan.”

“We hebben een speciale keuken ingericht en een speciale kok ingehuurd. We doen er alles aan om het Sir Paul McCartney naar zijn zin te laten hebben”, aldus Smeets, “en in het kader van die Limburgse gastvrijheid hebben we ook geregeld dat Douwe Bob in zijn kleedkamer een Limburgse Vlaai krijgt.”

Naast Douwe Bob en Paul McCartney staan onder anderen ook topacts als Miamigo, Madi Hermens, Storksky en Oe OK Rock op het festival. Voor volgend jaar zouden Kanye West en Beyoncé reeds geboekt zijn, gezien de eerdere uitspraken van directeur Wilbert Mutsaers van Pinkpop-organisator MOJO.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better