pvv[1]In het Brabantse Oisterwijk krijgt een gezien, bestaande uit asielzoekers eenmalig 10.000 euro om hun huis in te richten. Net als alle andere minima in de gemeente dat krijgen als onderdeel van een gemeentelijke regel. De plaatselijke PVV is echter woedend: “€10.000 van ons geld aan een steletje gelukszoekers. Het moet afgelopen zijn!”, aldus de PVV afdeling Oisterwijk. Het verhaal stopt echter niet, want een onnderzoeksteam van de PVV is achter feiten gekomen die schrikbarend zijn.

Een Indonesische gelukszoeker uit de Limburgse gemeente Venlo schijnt jaarlijks enkele miljoenen euro’s te kosten. “Ons onderzoek heeft aan het licht gebracht dat er daar een gelukszoeker woont die zich gewoon weigert aan te passen aan onze tolerante Nederlandse cultuur,” aldus een woordvoerder van de PVV Oisterwijk, “Naar het schijnt blijft deze gelukszoeker uitlatingen doen die geen stand houden in onze samenleving. Dit persoon weigert zich aan te passen, ondanks dat hij inmiddels door verschillende mensen bedreigd wordt om zijn uitlatingen. De beveiliging van deze gelukszoeker kost de Nederlandse staat inmiddels enkele miljoenen per jaar en toch weigert deze gelukszoeker zich aan te passen.”

De PVV afdeling Oisterwijk gaat nu een verzoek doen de 10.000 euro aan het gelukszoekersgezin in Oisterwijk in te trekken, alsmede de miljoenen kostende beveiliging van de Venloose gelukszoeker te stoppen.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better