Foto: Nationaal Archief / Fotocollectie Anefo, licentie CC-BY

Foto: Nationaal Archief / Fotocollectie Anefo,
licentie CC-BY

Geert Wilders heeft afgelopen ochtend op Twitter zijn dagelijkse anti-Moslim tweet geplaatst. Vandaag twitterde de PVV-voorman over de dood van Muhammad Ali. “Mohammed Ali is dood. Ik weet niet wie hij was, maar iedere dode moslim is weer een stap richting de vrede. #MuhammadAli #wegmetdeislam” Ook andere PVV-kamerleden hebben op Twitter verheugd gereageerd op het overlijden van de bokser. Tweets als “Weer een Islamitische held dood. #goedezaak”, “Iedereen die Muhammad heet en dood gaat is een stap dichter bij de vrede #muhammadali” en “Dat ze die Muhammad maar gewoon in Marokko begraven en niet hier in Nederland #MuhammadAli” kwamen deze ochtend veelvuldig voorbij.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better