Terwijl de eerste serie wedstrijden van het wereldkampioenschap voetbal nog niet compleet is, heeft PressZine de hand weten te leggen op een communiqué van de FIFA waarin Rusland wordt geroemd als glorieuze kampioen.

Volgens geheime documenten die zijn opgedoken, gaat Rusland als tweede door naar de volgende ronde waarna achtereenvolgens Spanje, Kroatië en Engeland aan de zegepraal worden gebonden. De finale gaat tussen Rusland en Frankrijk en wordt door Rusland, na 2-2 in de verlenging gewonnen met 3-0 in strafschoppen.

De complete trainersstaf van de Fransen krijgt het Russisch ereburgerschap en scheidsrechter Björn Kuijpers wordt hierna grootaandeelhouder van Rosneft, Ruslands grootste oliemaatschappij.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better