AjaxAFCA Ajax uit Amsterdam heeft in de loting van de derde voorronde van de Champions League geloot tegen het sterke PAOK FC. “Dit is voor ons een geweldige loting”, aldus Ajax-trainer Peter Bosz, “Een sterke ploeg en een erg mooi affiche.” Ajax moet op 26 of 27 juli thuis spelen tegen PAOK, de uitwedstrijd volgt een week later, op 2 of 3 augustus. “We weten dat het zwaar gaat worden”, bekent Bosz, “Maar als we geluk hebben, heeft Ajax een miniem kansje om door te gaan. Voor het zelfde geld hadden we Young Boys of Rostov getroffen, dus we mogen niet klagen.”

De supporters van de Amsterdammers zien het echter somber in. “PAOK is een club met een geweldige reputatie. Niet voor niets zijn ze tweede geworden in de sterke Alpha Ethniki van Griekenland. In 1985 is PAOK zelfs nog een keer kampioen geworden in Griekenland, en in 1976 ook al een keer. Het zal moeilijk worden, maar we steunen Ajax in voor, maar ook zoals nu in tegenspoed.”, aldus een fan. Een andere fan vult snel aan, “Vergeet niet dat ze in de Champions League voorronde ook al een keer van Metalist Charkov hebben gewonnen!”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better