Peter_BoszPeter Bosz is AFCA Ajax enorm dankbaar voor de geweldige tijd die hij heeft gehad in Amsterdam. De oud-Feyenoorder werd eind vorig seizoen aangesteld bij de subtopper, als opvolger van de ook al tegenvallende Frank de Boer. Na twee officiële wedstrijden op de bank bij de Amsterdammers heeft de oud-Feyenoorder zijn missie inmiddels behaald. “Het waren twee fantastische dagen!”, aldus Bosz, “Ik werd door Feyenoord naar voren geschoven bij Ajax en ze zijn er met open ogen ingetrapt. Nu is het wel welletjes geweest, Ajax staat in Europa wederom voor lul door de schamele winst tegen PAOK en de selectie heeft een flinke deuk opgelopen. Het wordt dit seizoen weer eens tijd dat Feyenoord boven Ajax eindigt en daar heb ik nu een mooie voorzet voor gegeven.”

Bosz kan gemakkelijk van zijn contract met Ajax af, omdat hij een inleencontract heeft getekend met Tempo Team. “Die doen alle verloningen in de Amsterdam ArenA, dus het was gemakkelijk om op die manier binnen te komen. Bij Ajax zaten ze met hun handen in het haar, toen bleek dat ik de enige sollicitant was op de vacature van trainer/coach. Ach, ik snap dat ze me na PAOK – Ajax wel doorhebben. Maar goed, het waren twee fantastische dagen!”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better