Max VerstappenMax Verstappen heeft bij de internationale autosportfederatie een klacht ingediend tegen coureurs van de andere teams. Volgens Verstappen remmen de coureurs veel te vroeg, waardoor de 19-jarige coureur vlak voor het ingaan van de bochten nog moet uitwijken. “Dat levert met 330 kilometer per uur levensgevaarlijke situaties op”, aldus Verstappen. Het vroege remmen van de coureurs heeft tot gevolg dat Verstappen de andere coureurs bovengemiddeld vaak in kan halen. “Ja, da’s hun eigen schuld”, aldus Verstappen, “Dan moeten ze maar niet zo vroeg in de remmen gaan.” Verstappen heeft de internationale autosportfederatie FIA nu gevraagd te regels aan te passen, zodat wordt verboden dat coureurs te vroeg remmen. “En anders moeten ze maar aan de kant gaan als ik er aan kom.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better