Max VerstappenDe organisatie van de Grand Prix van Brazilië heeft besloten coureur Kimi Raikkonen te disqualificeren uit de uitslag. Bij de crash van de Finse Ferrari-coureur week Raikkonen tijdens het remmen af van zijn lijn. Dat is volgens de recente regelwijzigingen verboden. De organisatie van de Grand Prix heeft daarop besloten de coureur te disqualificeren.

De Fin spinde na 21 ronden op het natte circuit en knalde tegen de muur. Hij miste de auto van Max Verstappen op een haar na, waarna de race werd stilgelegd. Ook Marcus Ericsson (Sauber) crashte al in de race. Naar dat moment doet de orgaiatie nog onderzoek. Mogelijk wordt ook de Zweed gedisqualificeerd wegens het afwijken van de lijn tijdens het remmen.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better