Sylvana SimonsSylvana Simons is zaterdagavond per direct opgestapt als frontvrouw van de door haarzelf opgerichte politieke partij Artikel 1. Simons stapte op omdat ze het agressieve karakter van de partij niet wil ondersteunen. Denk-Kamerlid Selçuk Öztürk stapt ook op en luit zich aan bij Simons. “Sylvana doet niet aan aanvallen. Ze legt uit en probeert verbinding te maken. Ze gaat niet uit van een vijand. En als iemand onzin kletst dan legt ze uit waarom dat onzin is. Op een beheerste welbespraakte manier. Dat past echter niet bij hoe Artikel 1 inmiddels in het nieuws is gekomen, vandaar dat ze uit de partij stapt.”

Sylvana komt dinsdag met de naam van de nieuwe politieke partijd die zij wil oprichten om na DENK en Artikel 1 mee te willen doen aan de Tweede Kamer Verkiezingen in 2017. Volgens insiders gaat de partij Artikel 2 heten.

Foto (c) Marc van der Chijs

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better