President Donald Trump van de Verenigde Staten heeft de plannen om een muur te bouwen tussen de Verenigde Staten en Mexico aangepast. In plaats van een muur tussen hen en Mexico, wil Trump nu een muur tussen hen en Canada om de Canadezen buiten de deur te houden. Dit valt te lezen in een verklaring die is uitgelekt.

President Trump wil nu een muur tussen de Verenigde Staten en Canada, nu bekend is geworden dat de terrorist die afgelopen weekend zes mensen vermoordde bij een Moskee in Quebec, een autochtone Canadees is. Om deze buiten de deur te houden, zal aankomende maandag begonnen worden met de bouw van een muur. De bouw van de muur zal naar alle verwachting zijn afgerond in 2038. Dat is slechts twee jaar later dan dat de muur naar Mexico af zou zijn.

Foto: Gage Skidmore

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better