PSV heeft grote problemen. Na de nipte winst op Starta en het gelijkspel tegen Twente door Ajax, weet de club uit Eindhoven zich geen raad. Na het misgelopen kampioenschap vorig seizoen zag het er somber uit voor de Eindhovenaren. De club besloot daarop de platte kar een keer grondig in de revisie te doen, maar dat pakt nu mogelijk verkeerd uit.

De platte kar, die PSV al tientallen jaren gebruikt na een kampioenschap is pas in mei 2018 weer klaar. Dat zou in feite vroeg genoeg moeten zijn, mocht de club dit jaar onverwacht kampioen worden. Het noodlot echter is in handen van Ajax en Feyenoord, en inmiddels staat de club uit de Lichtstad al zo ver voor, dat de platte kar al mogelijk in april voor handen zou moeten zijn.

De clubleiding heeft het eerste elftal van PSV dan ook de opdracht gegeven een tandje terug te schakelen, en zo de spanning in de eredivisie op te voeren. “Als Ajax en Feyenoord hun sportieve plicht doen, zal het PSV niet lukken om al in april kampioen van Nederland te worden.”, aldus Rik Elferink, perswoordvoerder van PSV. “Als we hierdoor het kampioenschap wat kunnen uitstellen, is de platte kar gewoon op tijd klaar, en zijn alle partijen tevreden.”

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better