Danny Koevermans, de bekende goaltjesdief van onder andere PSV heeft een contract voor het leven aangeboden gekregen door S.V. Brandevoort. Tijdens zijn actieve carrière is de Koef al neergestreken in het pittoreske Brandevoort en sinds zijn pensionering is hij een dragende kracht van het eerste van S.V. Brandevoort. Het seizoen 2017/2018 is het definitieve einde van de spelerscarrière van de aimabele Schiedammer maar niet van zijn voetbalcarrière. Na een prille start als keeperstrainer bij FC Utrecht en assisten trainer bij Sparta gaat De Koef nu volledig voor het trainersvak en neemt om te beginnen de B1 van S.V. Brandevoort onder zijn hoede.

Bij S.V. Brandevoort heeft men het potentieel van de Koef onderkend en besloten hem een contract voor het leven aan te bieden. De jonge club uit de iets minder jonge Helmondse woonwijk biedt oneindige aanbidding, zoveel thee als Danny kan drinken in tijdens de rust en… bij goede prestaties een gevulde koek na afloop. Mocht een grote club zich melden dan zullen ze minstens 10 gevulde koeken op tafel moeten leggen.

Koevermans heeft het aanbod in beraad en vermoedelijk zal de mening van mevrouw Koevermans van doorslaggevende betekenis zijn. Er worden hordes aan voetbalmoeders verwacht en de vraag is of zij dat ziet zitten.

Foto (c) Paul Blank, CC BY 2.5

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better